Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi ka pasur një përplasje të radhës me policinë për shkelje të masave anti-covid. Incidenti i radhës është regjistruar në Elbasan ku policia i ka bërë të ditur që grumbullimi me më shumë se 10 vetë nuk lejohet.

Por Kryemadhi u është kthyer se aty nuk janë 10 por 7 vetë ndërsa bën edhe krahasimin me situatën që krijohet nëpër kafe. Po ashtu kryetarja e LSI u thotë policëve që të vendosin gjobat, ndërsa u kërkoi që në vend që të bëhen “ushtarë të Taulantit dhe shokëve të tij”, të merren me bandat dhe kriminelët.

Polici: “Në bazë të masave anti-Covid, mbi 10 veta nuk mund të bëheni. Për organizimin që po bëhet.”

Kryemadhi: “S’jemi 10 veta ne këtu. Ne këtu jemi 7 veta. Në kafe lejohet? Pse nuk erdhët kur ishim live? Vendosni gjobën edhe drejtohemi gjykatave administrative. Merruni me bandat, me kriminelët me ata që u përplasën makinat, pastaj hajdeni na vendosni gjobat. Mos u bëni ushtarë, as të Taulantit as të shkoëve të Taulantit.”

SMI chairwoman Monika Kryemadhi had another clash with the police for violating anti-covid measures. The next incident was registered in Elbasan where the police informed them that gathering with more than 10 people is not allowed.

But Kryemadhi told them that there are not 10 but 7 people and he compares the situation that is created in cafes. The SMI chairwoman also told the police to impose fines, while urging them to deal with gangs and criminals instead of becoming “soldiers of Taulant and his comrades”.

Policeman: “According to anti-Covid measures, you can not become more than 10 people. For the organization that is being done. ”

Kryemadhi: “There are not 10 of us here. There are 7 of us here. Is coffee allowed? Why didn’t you come when we were live? Set the fine and we go to the administrative courts. Deal with the gangs, with the criminals with those who crashed the cars, then come and impose fines on us. Do not become soldiers of either Taulant or Taulant. ”