Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka dalë për herë të parë pas përfundimit të orarit zyrtar të votimit në Shqipëri.

Ajo u shfaq mjaft eurforike duke u shprehur se në kutitë e votimit janë 85 deri në 90 mandate për opozitën, ku padiskutim forcë e parë është PD-ja dhe LSI do të marrë rreth 30 mandate.

Ajo më tej i bën thirrje mbështetësve që të mos provokohen por të lejojnë që të numërohet deri në fund çdo votë, sepse çdo votë është e shenjtë kur vjen puna për ndryshimin e madh që po vjen.

“85 deri në 90 mandate. Forcë e parë dhe e padiskutueshme është PD-ja. LSI ka 28 deri në 30 mandate. I bëj thirrje dhe njëherë të gjithë numëruesve të ccojnë deri në fund procesin e votimit që të mos ketë cedim qoftë për një votë të vetme. Vota është e shenjtë. I bëj thirrje të gjithë simpatizantëve të opozitës së bashkuar, të vazhdojmë ta ccojmë deri në fund këtë proces pa u ndikuar nga exit pollet e parave te fundit nga Ruilindja që po ikën. Të ruajmë qetësinë. Opozita ka 85 deri në 90 mandate. Kjo është një nga ditët e më të rëndësishme. Zoti ju rujt, zoti na dhëntë forcë ta ccojmë deri në fund dhe t;i tregojmë botës që qytetarët dhe opozita janë më europiane se europianet”, deklaroi Kryemadhi.

 

The chairwoman of the SMI, Monika Kryemadhi has appeared for the first time after the end of the official voting hours in Albania.

She appeared quite eurforphic, saying that there are 85 to 90 seats in the ballot box for the opposition, where indisputably the first force is the DP and the SMI will get about 30 seats.

She further urges supporters not to be provoked but to allow every vote to be counted to the end because every vote is sacred when it comes to the big change that is coming.

“85 to 90 mandates. The first and indisputable force is the DP. The SMI has 28 to 30 seats. I call once again on all counters to complete the voting process so that there is no ceding for even a single vote. The vote is sacred. I call on all supporters of the united opposition to continue to carry out this process to the end without being influenced by the exit money polls of the last Ruilindja that is fleeing. Keep calm. The opposition has 85 to 90 seats. This is one of the most important days. “God bless you, may God give us the strength to take it to the end and show the world that the citizens and the opposition are more European than the Europeans”, declared Kryemadhi.