Mësohen detaje të reja nga vrasja që ka ndodhur në orët para të mëngjesit të sotëm në Rrogozhinë, ku mbeti viktimë 33-vjeçari Klevis Kapllani. Trupi i të ndjerit ka më shumë se 10 plumba në trup, ndërkohë që dyshohet se ai është qëlluar me breshëri kallashnikovi.

Burime bëjnë me dije se trupi i pajetë i Kapllanit është pikasur fillimisht nga shitësi i qumështit i cili ka njoftuar menjëherë familjarët të cilët kanë njoftuar forcat policore. 33-vjecari është gjetur pa shenja jete në makinën tip Fiat Punto, ndërkohë që xhami i derës ka qenë i thyer, ç’ka mendohet se është goditur nga jashtë me armë zjarri.

Kapllani ka qenë i dënuar në Itali për lëndë narkotike, ndërkohë që banorët shprehen se ështëe djalë i respektuar në zonë. Vrásja ka ndodhur 200 metra larg banesës së Kapllanit, ndërkohe që 33- vjeçari është i martuar dhe baba i një femije 2 muajsh. Grupi i ekspertizës së mbërritur nga Tirana ka kryer të gjitha veprimet proceduriale dhe po punohet për zbardhjen e ngjarjes.

Policia nuk ka ende një person të dyshuar për këtë ngjarje, ndërkohë që nuk bëhen të ditura as pistat e hetimit. Në vendngjarje mësohet se është gjetur një pistoletë, e cila nuk ka qenë e përdorur së fundi. Ndërkohë që nuk përjashtohet mundësia që vrásja të ketë ndodhur në orët e vona të mbrëmjes së djeshme, ç’ka do ta bënte dhe më të vështirë kapjen e autorëve.

New details are being learned from the murder that took place in the early hours of this morning in Rrogozhina, where 33-year-old Klevis Kapllani was the victim. The body of the deceased has more than 10 bullets in the body, while it is suspected that he was shot with a Kalashnikov.

Sources suggest that Kapllani’s dead body was initially spotted by the milk seller who immediately notified the family members who notified the police forces. The 33-year-old was found without signs of life in the Fiat Punto car, while the windshield was broken, which is thought to have been hit from outside with a firearm.

Kapllani has been convicted in Italy for narcotics, while the residents say that he is a respected boy in the area. The murder took place 200 meters away from Kapllani’s apartment, while the 33-year-old is married and the father of a 2-month-old child. The expert group arrived from Tirana has performed all procedural actions and is working to clarify the event.

Police still do not have a suspect for this event, while the investigation tracks are not disclosed. It is learned that a pistol was found at the scene, which has not been used recently. While the possibility that the murder took place in the late hours of last night is not ruled out, which would make it even more difficult to catch the perpetrators.