Deputeti i opozitës parlamentare dhe njëherësh kreu i komisionit të Shëndetësisë, Enver Roshi, është shëruar nga Covid-19.

Roshi pas infektimit me Covid -19 u dërgua në Turqi për trajtim mjekësor pasi pati komplikacione të sëmundjes, ndërkohë që së fundmi ka njoftuar se ka fituar betejën me sëmundjen në Turqi ndërsa ka shprehur mirënjohjen për stafin mjekësor atje.

“Nuk gjej fjalë për të shpehur mirënjohejnEN për kujdesin dhe trajtimin mjekësor, ndjehem shumë i emocionuar. Qënia mjek dhe profesor në fakultetin e mjekëssisë por njëkohësisht dhe në politikë më bën ta shoh më gjerë jetën tashmë jo vetëm si njeri i thjeshtë por edhe si mjek.

Unë pata fatin që të shpëtoj nga Covid në spitalin tuaj, nuk gjej fjalë për të shprehur mirënjohjen për cilësinë e trajtimit”, shprehet Roshi në mediat sociale.

Enver Roshi u infektua me covid-19 më 28 korrik ku pas situatës së rënduar shëndetësore ai u shtruar në spitalin COVID 2 “Shfeqet Ndroqi”, ku dhe u trajtua me oksigjen. Më pas ai u dërgua në Turqi për trajtim më të specializuar për shkak të komplikacioneve me sëmundjen

The parliamentary opposition MP and at the same time the head of the Health Committee, Enver Roshi, has recovered from Covid-19.

Roshi after being infected with Covid-19 was sent to Turkey for medical treatment after suffering complications of the disease, while recently announcing that he has won the battle with the disease in Turkey while expressing gratitude to the medical staff there.

“I can not find words to express gratitude for the medical care and treatment, I feel very excited. Being a doctor and professor in the faculty of medicine but at the same time in politics makes me see life more widely now not only as a simple man but also as a doctor.

“I was lucky enough to get rid of Covid in your hospital, I can not find words to express gratitude for the quality of treatment”, says Roshi on social media.

Enver Roshi was infected with covid-19 on July 28, where after a serious health situation he was hospitalized in COVID 2 hospital “Shfeqet Ndroqi”, where he was treated with oxygen. He was then sent to Turkey for more specialized treatment due to complications with the disease