Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Austri, ku sipas mediave vendase bëhet me dije se një 29-vjeçar ka vrarë me mjet prerës një kalimtar, me qëllim që të futej në burg.

Ka qenë pikërisht kjo arsyeja që ai ka parasshtruar para hetuesve kur u pyet në lidhje me krimin e rëndë. Ndër të tjera ai shtoi se ndihej i pakënaqur nga jeta që bënte dhe asgjë s’kishte kuptim për të.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në qytetin Kufstein, në afërsi me kufirin gjerman. Autoritetet nuk e kanë bërë të ditur identitetin e 29-vjeçarit, ndërsa në lidhje me viktimën thanë se “nuk pati asnjë shans që t’i mbijetonte plagëve të marra”.

An unusual event took place in Austria, where according to local media it is reported that a 29-year-old man killed a passer-by with a sharp tool, in order to enter the prison.

This was exactly the reason why he testified before the investigators when asked about the serious crime. Among other things, he added that he felt dissatisfied with the life he was leading and that nothing made sense to him.

The serious incident took place in the town of Kufstein, near the German border. Authorities have not released the identity of the 29-year-old, while regarding the victim they said that “there was no chance for him to survive the wounds received”.