Forcat e policisë kanë hapur makinën e zezë pranë vendit ku u ekzekutua mesditën e sotme Pjerin Xhuvani, aktivist i PS. Nga pamjet e siguruara nga Abcnews.al në vendin e ngjarjes duket se në makinë ka disa dokumente dhe fletë të bardha por për shkak të distancës dhe sekretit hetimor ende nuk është saktësuar se çfarë janë ato.

Nga përplasja në Elbasan mbetën të plagosur edhe katër persona, një prej të cilëve efektive e forcave Shqiponja.

Arbër Papleka, autori i vrasjes pas dorëzimit në polici ka pohuar se ka qëlluar për vetëmbrojtje dhe nuk kishte qëllim të ekzekutonte aktivistin e PS.

 

Police forces have opened the black car near the place where Pjerin Xhuvani, a SP activist, was executed at noon today. From the images provided by Abcnews.al at the scene, it seems that there are some documents and white sheets in the car, but due to the distance and the secrecy of the investigation, it has not been clarified yet what they are.

Four people were injured in the collision in Elbasan, one of whom was an effective member of the Shqiponja forces.

Arbër Papleka, the perpetrator of the murder after handing over to the police, claimed that he shot for self-defense and did not intend to execute the SP activist.

It is reported that Papleka said that the people who were moving in the car with money and ID cards shot at them, after stopping them to report them to the police.