Tre persona janë arrestuar në Suedi në lidhje me vrasjen e shqiptarit Flamur Beqiri në Londër në vigjilje të Krishtlindjeve.

Vrasja e 36-vjeçarit shqiptar në sy të gruas dhe fëmijës shokoi opinionin publik në Londër.

Ai u vra në lagjen e tij luksoze, ku jetonte dhe punonte si producent muzikor.

Por në të shkuarën, shqiptari ishte marrë me çështje droge.

Tre të arrestuarit janë një 22-vjeçar, një 31-vjeçar dhe një 33-vjeçar.

Ata u arrestuan të enjten pas një urdhër-arresti nga Anglia.

Më herët është arrestuar edhe një kikbokser 23-vjeçar, Anis Fouad Hemissi, i dyshuar si ekzekutor.

Urdhërues i vrasjes mendohet se është kreu i një bande të njohur droge, Amir Faten Mekky, që u arrestua në Dubai në qershor.

Three people have been arrested in Sweden in connection with the murder of Albanian Flamur Beqiri in London on Christmas Eve.

The murder of the 36-year-old Albanian in the eyes of his wife and child shocked the public opinion in London.

He was killed in his luxurious neighborhood, where he lived and worked as a music producer.

But in the past, the Albanian had dealt with drug issues.

The three arrested are a 22-year-old, a 31-year-old and a 33-year-old.

They were arrested on Thursday following an arrest warrant from England.

Earlier, a 23-year-old kickboxer, Anis Fouad Hemissi, was arrested, suspected of being the executor.

The mastermind of the murder is thought to be the leader of a notorious drug gang, Amir Faten Mekky, who was arrested in Dubai in June.