Ngjarja e rëndë që ndodhi në mes të Tiranës, pranë gjykatës nga ku mbeti i vrarë Kudret Saliaj në mes të lokalit. Mexhit Picari ekzekutoi ish-bashkëshortin e vajzës i plagosur mbeti dhe avokati Adriatik Cama.

Detaje të tjera Kudret Saliaj u qëllua me 8 plumba, nga vjehrri Mexhit Picari. Në trup e kanë kapur 5 plumjba. Viktima ishte në proces divorci me bashkëshortën dhe ndodhej pranë gjykatës duke konsumuar një kafe me avokatin Adriatik Cama i cili po ashtu ka mbetur i plagosur.

Saliaj u vra nga nga ish vjehrri ndërsa ishte duke pirë kafe me avokatin Adriatik Cama. Kanë qenë problemet familjare që kanë çuar deri në vrasje. Viktima ishte në proces divorci me vajzën e autorit dhe shkak i divorcit mësohet se është bërë keqtrajtimi i vajzës nga viktima.

The serious event that took place in the middle of Tirana, near the court from where Kudret Saliaj was killed in the middle of the bar. Mexhit Picari executed the girl’s ex-husband injured and Adriatik Cama lawyer.

Other details Kudret Saliaj was shot with 8 bullets by his father-in-law Mexhit Picari. 5 bullets caught him in the body. The victim was in the process of divorcing his wife and was standing next to the court having a coffee with lawyer Adriatik Cama who also remained injured.

Saliaj was killed by his ex-father-in-law while drinking coffee with lawyer Adriatik Cama. It was family problems that led to the murder. The victim was in the process of divorce with the author’s daughter and the cause of the divorce is learned to have been the mistreatment of the girl by the victim.