Vrasje me armë zjarri në lagjen “Sheq i Madh” në Fier.

Viktimë ka mbetur shtetasi Ahmet Toska, 50 vjeç.

Sipas policisë lokale, viktima është qëlluar në rrugë, rreth orës 06:00 të ditës së sotme, nga një person ende i paidentifikuar.

Në vendngjarje ka shkuar grupi hetimor dhe po punon për zbardhjen e plotë të ngjarjes së rëndë.

Ndërkohë Policia e Fierit dhe FNSH kaanë ngritur pika kontrolli në hyrje-daljet e qytetit me qëllim kapjen e autorit.

 

Murder with firearms in the neighborhood “Sheq i Madh” in Fier.

The victim is Ahmet Toska, 50 years old.

According to local police, the victim was shot in the street, around 06:00 today, by a still unidentified person.

The investigative group went to the scene and is working for the full clarification of the serious event.

Meanwhile, the Police of Fier and FNSH have set up checkpoints at the entrances and exits of the city in order to catch the perpetrator.