Gjatë ditës së djeshme Rudolf Nikolla 34-vjeç përhapi panik në xhaminë “Dine Hoxha” te Rruga e Kavajës pasi plagosi me një thikë kuzhine 5 persona që po kryenin ritin e faljes. Çështja në Prokurori për autorin Rudolf Nikolla është referuar për financim të terrorizmit që dënohet si vepër penale në Shqipëri me 15 vite burg ose burgim të përjetshëm apo gjobë 5-10 milionë lekë. “BW” ka mësuar se Nikolla në momentet e para kur është shoqëruar ka deklaruar se ‘’Myslimanët duhet të ndëshkohen’’. Mësohet se nga 5 të plagosurit, 4 kanë lënë spitalin, kurse një tjetër, Kleon Jaupaj është në operacion pasi ka dëmtime në pjesën abdominale shumë pranë veshkës.

Sakaq miqtë dhe familjarët e tij kanë treguar se ai vuante nga depresioni dhe se më parë ka qenë i shtruar edhe në spitalin psikiatrik, ndërsa një muaj më parë ai kishte plagosur një 32-vjeçar me aftësi ndryshe tek terminali i autobusave të veriut.

Yesterday, 34-year-old Rudolf Nikolla spread panic in the mosque “Dine Hoxha” on Kavaja Street after injuring with a kitchen knife 5 people who were performing the rite of forgiveness. The case in the Prosecution for the author Rudolf Nikolla has been referred for financing terrorism which is punished as a criminal offense in Albania with 15 years of imprisonment or life imprisonment or a fine of 5-10 million ALL “BW” has learned that Nikola in the first moments when he was accompanied stated that “Muslims should be punished”. It is learned that out of 5 injured, 4 have left the hospital, while another, Kleon Jaupaj is in surgery because he has injuries in the abdominal area very close to the kidney.

His friends and family have already shown that he was suffering from depression and that he had previously been hospitalized in a psychiatric hospital, while a month ago he had injured a 32-year-old man with different abilities at the north bus terminal.
Fjolla Morina is declared internationally wanted

The Prosecution at the Court of First Instance in Kukës has made a request for the international search for Fjolla Morina. The singer, originally from Kosovo, was sentenced on March 25 by the Court of First Instance in Kukës to 6 years in prison for “trafficking in weapons and ammunition”. Fjolla left the apartment in Kukës where he was serving a house arrest sentence earlier this year and

has been wanted only in Albania. The request together with the relevant material was launched on Tuesday in the direction of the General Prosecutor’s Office and was signed by the prosecutor Edmond Karriqi. The General Prosecutor’s Office is the one that decides whether the request will be approved. But it is still unclear whether Fjolla will be declared internationally wanted without completing her trial on appeal. Recall that the Prosecution had requested only 7 years for Morina, but the court was shown to be tougher. The court earlier changed the classification of the criminal offense from illegal possession of weapons to arms trafficking, which aggravated the singer’s position.