Virgjëria ishte tematika e episodit të ri të emisionit “Jeta pa filtër” në “News 24” me autore psikologen Ervisa Lula, ku është transmetuar rrëfimi i një vajze e cila e kishte humbur virgjërinë në adoleshencë dhe më pas i është nënshtruar procedurës së qepjes.

Dëshmia e asaj vajze anonime që ka bërë ndërhyrje për të rikthyer virgjërinë ka ngjallur reagime.

“Unë e kam humbur virgjërinë kur nuk e kuptoja as vet se cfarë ishte. Në atë kohë i dashuri im ishte 19 kurse unë 15 vjeç. Vinte në shtëpi kur prindërit e mi ishin në punë, ndërsa një ditë ai thjesht më tha që donte të më shihte të zhveshur. Gjithmonë më thoshte që ai donte që unë të isha e virgjër, tani e kujtoj, sa budallaqe që kam qenë.

Gjithsesi, vjet tezja u bë shkesë që unë të fejohesha, me nipin e burrit të saj, më mbushi mendjen të bëja procedurën e qepjes, ca presioni i familjes dhe moshës, isha e detyruar ti jepja drejtim punëve të mia e vendosa të shkoja te gjinekologia. Atje pashë edhe dy vajza të tjera që prisnin në radhë”, tha ajo.

Virginity was the topic of the new episode of the show “Life without a filter” on “News 24” by psychologist Ervisa Lula, which narrated the story of a girl who lost her virginity in adolescence and then underwent the sewing procedure.

The testimony of that anonymous girl who intervened to restore her virginity has provoked reactions.

“I lost my virginity when I didn’t even realize what it was. At the time, my boyfriend was 19 and I was 15. He would come home when my parents were at work, and one day he just told me he wanted to see me naked. He always told me that he wanted me to be a virgin, now I remember how stupid I was.

Anyway, for years my aunt made me get engaged, with her husband’s nephew, it persuaded me to do the sewing procedure, some family and age pressure, I was forced to direct my work and decided to go to gynecology. . “There I saw two other girls waiting in line,” she said.