Moderatorja Albana Osmani është surprizuar në rubrikën “Djemtë e jetës sime”, madje edhe përlotur kur ka parë videomesazhin.

Ka qenë nipi i saj, Henri që i ka dedikuar disa fjalë emocionuese nga Londra, ku ka shprehur hapur dashurinë ndaj tezes.

“Albana je frymëzim për mua. Që kur kam qenë një djalë i vogël ke qenë shembull për mua dhe kam qenë shumë krenar për ty së fundmi, teksa ke publikuar librin tënd “Çika”, për fushatën “Unë jam një luledielli”. Je frymëzim për shumë fëmijë në botë. Të dua pa kushte nga thellësia e zemrës dhe të uroj pafund suksese për pjesën tjetër të jetës”, tha ai.

Ndërkohë, Albana e përlotur e ka falenderuar dhe ka treguar se është pika e saj e dobët, pasi edhe ngjajnë shumë.

“Është Henri, është nipi im. E dua edhe unë shumë nga thellësia e zemrës sime. Është nipi im, është djali i motrës sime, Ermirës. Është një djalë i veçantë, i bekuar në çdo aspekt. Ai është shumë i talentuar dhe zoti i ka dhënë shumë dhurata. Jeton në Angli, është i lindur atje. Edhe ndaj shqipen e flet në fakt, po ka frikë se mos bën ndonjë gabim dhe nuk do që të bëj gabime, sepse është po aq patriot, edhe e do po aq shumë Shqipërinë. Që të vogël, të gjithë i thonë, po sa i ngjan Albanës se unë jam tezja e tij. Është pika ime e dobët dhe mesazhi ishte shumë i bukur”, deklaroi Osmani.

Moderator Albana Osmani was surprised in the column “The boys of my life”, and even cried when she saw the video message.

It was her nephew, Henry, who dedicated some exciting words to her from London, where she openly expressed her love for her aunt.

“Albana is an inspiration to me. Ever since I was a little boy you have been an example to me and I have been very proud of you lately, as you published your book “Çika”, for the “I am a sunflower” campaign. You are an inspiration to many children in the world. “I love you unconditionally from the bottom of my heart and wish you endless success for the rest of your life”, he said.

Meanwhile, the tearful Albana thanked her and showed that it is her weak point, as they are very similar.

“It’s Henry, he’s my nephew. I love her too from the bottom of my heart. He is my nephew, he is the son of my sister, Ermira. He is a special boy, blessed in every aspect. He is very talented and God has given him many gifts. Lives in England, was born there. He actually speaks Albanian, but he is afraid of making any mistakes and he does not want to make mistakes, because he is just as patriotic, and he loves Albania just as much. From a young age, everyone tells him, just like Albana that I am his aunt. It is my weak point and the message was very beautiful “, declared Osmani.