Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Stamboll, ku një tregtar fruta-perimesh ka nisur të shesë shalqinj në makinën e tij luksoze.

Sipas burimeve, burri nuk ishte një person i thjesht por një “influencer” nga Irani i cili kishte vendosur të bëhej viral në rrjetet sociale duke shitur frutin e shijshëm në Lambon 600 mijë dollarëshe.

Pasi e ka lokalizuar, policia e ka gjobitur me 1,228 lira turke ($165) me arsyen se ishte duke përdorur makinën për qëllime të tjera nga ato për të cilat kishte leje dhe është pezulluar nga drejtimi i mjetit për 15 ditë. Pasi e gjobitën, ata e lanë të lirë.

Ngjarja ka ndodhur më 2 Shtator, kur burri e kishte ndalur makinën e tij Lamborghini në rrugën e populluar në “Beyoğlu” dhe kishte nisur të shiste shalqinj për 5 lira (60 cent). Videoja u shpërnda shumë herë në rrjetet sociale dhe policia iu vu pas.

An unusual event took place in Istanbul, where a fruit and vegetable trader started selling watermelons in his luxury car.

According to sources, the man was not a simple person but an “influencer” from Iran who had decided to go viral on social networks by selling the delicious fruit in Lambon for 600 thousand dollars.

After locating him, police fined him 1,228 Turkish lira ($ 165) on the grounds that he was using the car for purposes other than those for which he had a license and was suspended from driving for 15 days. After fining him, they set him free.

The incident happened on September 2, when the man stopped his Lamborghini car on the populated street in “Beyoğlu” and started selling watermelons for 5 lira (60 cents). The video was shared many times on social networks and the police followed.