Mëngjesin e sotëm ka nisur vaksinimi i personaliteteve shqiptarë mbi moshën 80-vjeç.

Lista e plotë e personaliteteve të vaksinuara deri tani:

Tinka Kurti

Sherif Merdani

Aleksandër Meksi

Pirro Milkani

Alfred Moisiu

Margarita Xhepa

Roza dhe Dhimiter Anagnosti

Reshat Arbana

Besim Elezi

Fedhon Meksi

Personalitetet të cilët do të vaksionohen janë persona mbi moshën 80-vjeç të cilët kanë dhënë kontribut në fusha të ndryshme të vendit, si politika dhe arti.

Vaccination of Albanian personalities over the age of 80 has started this morning.

Complete list of vaccinated personalities so far:

Tinka Kurti

Sherif Merdani

Alexander Meksi

Pirro Milkani

Alfred Moisiu

Margarita Xhepa

Roza and Dhimiter Anagnosti

Reshat Arbana

Besim Elezi

Fedhon Meksi

The personalities who will be vaccinated are people over the age of 80 who have contributed in various fields of the country, such as politics and art.