Origjina e 975 dozave të vaksinës anti-COVID që erdhën të parat në vednin tonë mbetet akoma mister, pasi krryeministri Rama ka vendosur ta mbajë sekret, pasi thotë se këtë ia ka kërkuar shteti dhurues.

Edhe pse hamendësimet nga gazetarët apo politikanët kanë qenë të shumta, ende nuk është bërë i ditur shteti që na i dhuroi, ndërsa kryeministri Rama shpesh pyetet për origjinën e tyre në komentet në facebook-un e tij.

Edhe në një nga postimet e tij të fundit, ku tregonte se brenda muajit mars në vendin tonë do të vaksinohen të gjithë mjekët dhe infermierët, një qytetar e ka pyetur se ku i ka marrë vaksinat, ndërkohë që Rama iu përgjigj me një batutë.

“M’i dha Ndrageta po mos e bëj muhabet”, shkruan Rama në përgjigjen e tij.

The origin of the 975 doses of anti-COVID vaccine that first came to our country remains a mystery, as Prime Minister Rama has decided to keep it a secret, as he says that this was requested by the donor state.

Although speculations from journalists or politicians have been numerous, the state that donated them to us has not been announced yet, while Prime Minister Rama is often asked about their origin in the comments on his Facebook.

Even in one of his last posts, where he showed that within March in our country all doctors and nurses will be vaccinated, a citizen asked him where he got the vaccines, while Rama responded with a joke.

“Ndrageta gave it to me, but I do not gossip,” Rama wrote in his response.