I moshuari Seri Petanaj nga Vlora u gjet pa jetë në banesën e tij ditën e djeshme. Policia bëri me dije se ishin gjetur disa shenja dhune në trup, çka ngritën dyshime mbi vdekjen e të moshuarit 91 vjeçar, e për pasojë u kërkua autopsia mjekoligjore.

Pas vrojtimit të trupit nga mjdku ligjor mësohet se i moshuari është masakruar me thikë. Disa goditje thike në trup dhe një në fyt. Dyshimet e bluve mbi të cilën janë duke punuar është ajo e grabitjes së banesës.

Dyshohet se person apo persona ende të paidentifikuar janë futur në banesën e të moshuarit për të vjedhur. Pasi kanë has në kundërshtinë e të moshuarit e kanë qëlluar disa herë me thikë, duke e lënë pa jetë në vend. Më pas kanë kryer vjedhjen e banesës.

Policia është vënë në kërkim të provave për zbulimin e identiteti të autorit apo autorëve.

Ndërkohë banorë të lagjes kanë folur për Syri.tv dhe janë shprehur të shokuar nga ngjarja e rëndë.

Njëri nga banorët e zonës që ka dëgjuar mbi vrasjen e 91 vjeçarit shprehet se të ndjerin e kanë grabitur madje i kanë marr edhe disa orendi shtëpiake.

Sipas fjalëve të tij 91 vjeçarin e kanë lidhur dhe më pas e kanë vrarë duke e grabitur.

The elderly Seri Petanaj from Vlora was found lifeless in his apartment yesterday. Police said that some signs of violence were found on the body, which raised suspicions about the death of the 91-year-old man, and consequently a forensic autopsy was requested.

After examining the body by the forensic doctor, it is learned that the elderly man was massacred with a knife. Several stab wounds to the body and one to the throat. The suspicion of the blues they are working on is that of robbing the apartment.

It is suspected that an as yet unidentified person or persons entered the elderly person’s apartment to steal. After encountering opposition from the elderly, they shot him several times with a knife, leaving him lifeless on the spot. They then stole the apartment.

Police are looking for evidence to reveal the identity of the perpetrator or perpetrators.

Meanwhile, residents of the neighborhood spoke to Syri.tv and expressed their shock at the serious event.

One of the residents of the area who has heard about the murder of the 91-year-old says that they have robbed the deceased and even taken some household furniture.

According to him, the 91-year-old was tied up and then killed by robbing him.