Moderatorja e njohur, Nevina Shtylla ka munguar në puntatat e fundit të emisionit “E diell”, dhe siç duket publiku e ka ndjerë mungesën e saj.

Së fundmi, me anë të një postimi në rrjetin social ‘Instagaram’, moderatorja ka zbuluar se është infektuar me Covid-19 dhe kjo është një ndër arsyet që nuk ka qenë e pranishme në “E diell”.

“Kur i ben fotot ne shtepi, nuk te lejojne te dalesh vetem, ky duhej të ishte ‘look-u’ im për ditëlindjen e Kiara Titos po covid ben te veten”, tha ajo.

Përmes një mini-interviste me ndjekësit në rrjetet sociale ajo ka treguar se ka pasur më së shumti probleme me shijen këto kohë. “Por për momentin se di a do i shijoj dot. Ka shumë pak ushqime që ua ndjej pak shijen. Nëse ka ndonjë sekret se si ta kthej, ju lutem më ndihmoni”, shkruan Nevina.

Megjithatë ajo ka treguar se do të rikthehet në ekran shumë shpejt.


The well-known moderator, Nevina Shtylla, was absent in the last episodes of the show “E diell”, and apparently the public felt her absence.

Recently, through a post on the social network ‘Instagaram’, the moderator revealed that she was infected with Covid-19 and this is one of the reasons she was not present in “The Sun”.

“When you take photos at home, they do not allow you to go out alone, this should have been my ‘look’ for Kiara Tito’s birthday, she is doing it to herself,” she said.

Through a mini-interview with followers on social networks she has shown that she has had the most taste problems these days. “But at the moment I know if I will be able to enjoy them. There are very few foods that I can taste a little. “If there is a secret on how to return it, please help me”, writes Nevina.

However she has indicated that she will be back on screen very soon.