Publikohen të tjera detaje nga vrasja e mbetur në tentativë e 27-vjeçarit në Vlorë. Marjo Ferraj është sulmuar nga dy persona sapo ka dalë nga shtëpia, në lagjen “Partizani”, në momentin që do hipte në makinën e tij tip “Volkswagen Polo”. Autorët e krimit po e prisnin të riun në një mjet “Alfa Romeo”. Skena është regjistruar nga kamerat e sigurisë së vendosura në murin e banesës së tij.

Në pamjet e siguruara nga News 24, shihet se i riu ka qenë në fije të perit. Siç shihet autori afrohet deri në xhamin e makinës dhe e qëllon, por fatmirësisht I riu ka mund t’i shpëtojë atentatit. Ajo që bie në sy është se njëri prej autorëve del me qetësi nga mjeti dhe i afrohet makinës së autorit për ta qëlluar. Pasi dëgjohen të shtënat, shoferi ikën nga makina, ndërsa autori shihet që kthehet me kurriz dhe pret që ta marrë makina e shoqëruesit të tij.

Other details are published from the attempted murder of the 27-year-old in Vlora. Marjo Ferraj was attacked by two people as soon as he left home, in the “Partizani” neighborhood, at the moment he was going to get in his “Volkswagen Polo” type car. The perpetrators were waiting for the young man in an “Alfa Romeo” vehicle. The scene was recorded by security cameras mounted on the wall of his apartment.

In the footage provided by News 24, it can be seen that the young man was in the thread of the perch. The perpetrator is seen approaching the car window and shooting him, but fortunately the young man was able to escape the assassination. What stands out is that one of the perpetrators quietly gets out of the vehicle and approaches the perpetrator’s car to shoot him. After the shooting was heard, the driver fled the car, while the perpetrator was seen turning his back and waiting for his companion’s car to pick him up.