Një plagosje me thikë ka ndodhur në orët e vona të mbrëmjes së djeshme në Kavajë. Burime bëjnë me dije se e plagosura është një shtetase italiane, pronare e një resorti “Pepe d’oro” në zonën e Vilë Bashtovës, ndërsa autor dyshohet bashkëshorti i saj shqiptar.

Bashkëshorti i shtetases italiane që është plagosur ishte nën masën e arrestit të shtëpisë, ndërsa hedh akuza se partnerja e tij i kishte dërguar njerëz që ta rrihnin, pas konflikteve familjare që ata kishin.

Gjithçka dyshohet se ka nisur në momentin kur gruaja që ka mbetur e lënduar ka qenë duke festuar në dhomën tjetër të resortit që ka në pronësi ditëlindjen me miq të saj. Bashkëshorti, i cili ndodhej në dhomën tjetër ka pretenduar se nuk mund të duronte dot zhurmën dhe për këtë ka nisur dhe përplasja mes tyre.

Policia shkuar në banesën e tyre dhe ka nisur verifikimin e denoncimit, por nuk gjen DVR e kamerave të sigurisë.

Policia nuk i ka dhënë idenitetet e personave të përfshirë në konfliktin familjar, ndërsa gjendja e shtetases italiane është jashtë rrezikut për jetën, dhe ka shpëtuar vetëm me disa lëndime të vogla.

A knife wound occurred in the late hours of yesterday evening in Kavaja. Sources suggest that the injured is an Italian citizen, owner of a resort “Pepe d’oro” in the area of ​​Villa Bashtova, while the perpetrator is suspected to be her Albanian husband.

The husband of the Italian citizen who was injured was under house arrest, while he accuses that his partner had sent people to beat him, after the family conflicts they had.

Everything is suspected to have started at the moment when the woman who was left injured was celebrating in the other room of the resort she owns the birthday with her friends. The husband, who was in the other room, claimed that he could not stand the noise and that is why the clash between them started.

Police went to their apartment and started verifying the report, but did not find the DVR of the security cameras.

The police did not provide the identities of the persons involved in the family conflict, while the condition of the Italian citizen is out of danger for life, and he escaped with only a few minor injuries.