Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmë në mesnatë në Kashar, ku persona të paidentifikuar kanë gjuajtur me kallashnikov drejt një kompleksi, në afërsi të autostradës Tiranë Durrës.

Mësohet se kompleksi, që përfshin bar, restorant, por edhe pishinë e hotel, është në pronësi të shtetasit Enver Çaushi, dhe pësoi dëme të shumta materiale, por nuk raportohet për të lënduar. Kompleksi gjendet në rrugën dytësore përballë autostradës, ndërkohë që vetë Çaushi nuk rezulton që të jetë një person me të shkuar kriminale, dhe emri i tij nuk është i skeduar nga ana e policisë.

Polcia ka dhënë njoftimin zyrtar për ngjarjen, ndërkohë që hetimet vijojnë për të zbuluar shkaqet e autorëve, dhe për të bërë të mundur kapjen e tyre.

”Më datë 15.06.2020, rreth orës 00:35, në Yrshek, në rrugën dytësore Tiranë-Vorë, është qëlluar me armë zjarri në drejtim të një kompleksi në pronësi të shtetasit E.Ç., 49 vjeç, ku ka vetëm deme materiale.

Grupi hetimor dhe shërbimet e Policisë vijojnë punën për identifikimin dhe kapjen e autorit”, thuhet në njoftimin e policisë.

A serious incident took place last night at midnight in Kashar, where unidentified persons fired Kalashnikovs at a complex near the Tirana-Durrës highway.

It is learned that the complex, which includes a bar, restaurant, but also the hotel pool, is owned by the citizen Enver Çaushi, and suffered numerous material damages, but no injuries were reported. The complex is located on the secondary road in front of the highway, while Çaushi himself does not turn out to be a person with a criminal past, and his name is not listed by the police.

Police have issued an official announcement about the event, while investigations continue to discover the causes of the perpetrators, and to make it possible to capture them.

“On 15.06.2020, around 00:35, in Yrshek, on the secondary road Tirana-Vora, a firearm was fired in the direction of a complex owned by the citizen E.Ç., 49 years old, where there is only material damage. .

The investigative group and the Police services continue the work for the identification and arrest of the perpetrator “, it is said in the police notification.