Personat që nxorrën në pritë, viktima i njihte

I ekzekutuar me 14 plumba dy ditë më parë, Klevis Kapllani, dyshohet se se u nxorr në pritë për shkak të ngjarjeve kriminale në Elbasan.

Burime nga Policia e Elbasanit, saktëson se Klevis Kapllani dyshohej si i përfshirë në dy vrasjet e fundit që kanë ndodhur në zonë. Duket se vrasja e tij ka lidhje me këto ngjarje, prandaj edhe u nxorr në pritë.

Klevis Kapllani doli për të konsumuar një kafe mbrëmjen e së hënës dhe i tha familjes që nuk do vonohej shumë.

Dyshohet se ai është telefonuar nga të njohur të tij, të cilët më pas kanë bashkëpunuar për ekzekutimin me një kallashnikov me silenciator.

Deri më tani policia nuk ka identifikuar personat apo shokët e Klevis Kapllanit që mund të kenë bashkëpunuar në vrasje, por duket se ngjarjet e ndodhur në Elbasan dhe Peqin, janë zhvendosur edhe në Rrogozhinë.

Muajt e fundit në Elbasan janë vrarë Emiljano Ramazani dhe Denis Runaj. Gjithashtu Klevis Kapllani ka qenë i dënuar për trafik droge në Itali, dhe hetimet po vijojnë edhe në këtë pistë. Deri më tani nuk ka asnjë person të arrestuar, ndërsa familja e tij është shprehur se nuk kishin dijeni për konflikte.

The victim was known to the ambush

Executed with 14 bullets two days ago, Klevis Kapllani, is suspected of being ambushed due to criminal events in Elbasan.

Sources from the Elbasan Police, specify that Klevis Kapllani was suspected of being involved in the last two murders that occurred in the area. It seems that his murder is related to these events, so he was ambushed.

Klevis Kapllani went out to have a coffee on Monday evening and told the family that it would not be too late.

It is suspected that he was called by his acquaintances, who then collaborated for the execution with a Kalashnikov with a silencer.

So far, the police have not identified the persons or friends of Klevis Kapllani who may have collaborated in the murder, but it seems that the events that took place in Elbasan and Peqin, have been moved to Rrogozhina.

Emiliano Ramazani and Denis Runaj have been killed in recent months in Elbasan. Klevis Kapllani has also been convicted of drug trafficking in Italy, and investigations are ongoing on this track. So far no person has been arrested, while his family has stated that they were unaware of the conflicts.