D. Bregu nga Lushnja 42 vjeç, është identiteti i shqiptarit të ekzekutuar në Spanjë. Ngjarje ka ndodhur para dy ditësh dhe u sipas medieve spanjolle, shqiptari është vrarë në një restorant ‘The Orange Tree’ në El Albir.

D. Bregu 42 vjeç nga Lushnja, është identiteti i shqiptarit të ekzekutuar në Spanjë.

Ngjarja ka ndodhur para dy ditësh dhe sipas medieve të huaja, shqiptari është vrarë në restorantin ‘The Orange Tree’ në El Albir, teksa po hante me bashkëshorten e tij

Bregu është qëlluar me 5 plumba në trup nga një person ende i paidentifikuar. Pista kryesore e hetimit është larja e hesapeve por ende nuk ka diçka konkrete që e inkriminon shqiptarin., ndërsa hetimet vijojnë.

Personat të cilët u bënë dëshmitarë të ngjarjes pasi ndodheshin në restorant momentin e krimit, thanë se autori ishte një burrë i cili kishte mbuluar fytyrën me një kapuç. Autori i është afruar tavolinës ku po darkonte viktima dhe e ka qëlluar disa herë me armë zjarri, më pas është larguar nga vendngjarja.

Shqiptari u dërgua menjëherë në spital për t’iu nënshtruar ndërhyrjeve kirurgjikale por nuk arriti t’i mbijetojë dot plagëve të marra. Mediet spanjolle shkruajnë se ky sulm vjen vetëm disa ditë pasi anëtarët e një grupi mafioz rus u vunë nën prangat e policisë për pastrim parash, një prej tyre ishte dhe ish këshilltari i Alteas, Jaime Selles.

D. Bregu from Lushnja, 42 years old, is the identity of the Albanian executed in Spain. The incident happened two days ago and according to the Spanish media, the Albanian was killed in a restaurant ‘The Orange Tree’ in El Albir.

D. Bregu, 42 years old from Lushnja, is the identity of the Albanian executed in Spain.

The incident happened two days ago and according to foreign media, the Albanian was killed in the restaurant ‘The Orange Tree’ in El Albir, while eating with his wife

Coast was shot with 5 bullets in the body by an as yet unidentified person. The main line of investigation is money laundering, but there is still nothing concrete that incriminates the Albanian, while the investigations continue.

People who witnessed the incident after being in the restaurant at the time of the crime said the perpetrator was a man who had covered his face with a hood. The perpetrator approached the table where the victim was having dinner and shot him several times with a firearm, then left the scene.

The Albanian was immediately taken to hospital to undergo surgery but could not survive the injuries received. Spanish media write that this attack comes just days after the members of a Russian mafia group were put under the handcuffs of the police for money laundering, one of them was the former councilor of Altea, Jaime Selles.