Detaje të reja janë mësuar nga krimi në familje që tronditi kryeqendrën e veriut mbrëmjen e djeshme. Burime bëjnë me dije se ka qenë pastruesja e cila ka njoftuar policinë për humbjen e kontaktit me 58-vjeçaren Diana Vukajn e cila u vra me armë zjarri nga vëllai i saj, Fabian Vukaj, 55-vjeç.

Mësohet se ai e ka kryer ekzekutimin e të motrës me armë zjarri tip silenciator në dhomën e saj të gjumit. Viktima kishte humbur kontaktet prej dy ditësh, një ditë pas kthimit të saj nga Gjermania.

Pas marrjes së denoncimit, policia ka mbërritur në banesën pranë shkollës “Ndoc Mazi” dhe ka gjetur të vdekur Diana Vukajn, ndërsa kanë bërë arrestimin e vëllait të saj si autor të dyshuar. Mësohet se vëlla e motër ishin të pa martuar.

New details have been learned from the domestic crime that rocked the northern capital last night. Sources suggest that it was the cleaner who informed the police about the loss of contact with 58-year-old Diana Vukaj, who was shot dead by her brother, Fabian Vukaj, 55.

It is learned that he executed his sister with a silencer firearm in her bedroom. The victim had lost contact for two days, a day after her return from Germany.

After receiving the denunciation, the police arrived at the apartment near the school “Ndoc Mazi” and found Diana Vukajn dead, while they arrested her brother as a suspected perpetrator. It is learned that the brother and sister were unmarried.