Shtëpia e Nexhmije Hoxhes, bashkëshortes së Enver Hoxha, e cila u nda nga jeta më 26 shkurt është shembur. Fadromat e IKMT-se e kanë hedhur përtokë banesën.

Aksioni për shembjen e ndërtesës që ishte bërë pengesë për projektin e Unazës së Re, ka nisur paraditen e sotme dhe është finalizuar, ndërkohë që më parë janë nxjerrë jashtë disa nga orenditë e mbetura.

Në fotot e shkrepura nga LSA-ja, duken punetorë që hyjnë e dalin nga shtëpia, duke nxjerrë gjërat.

Aty ku ndodhet godina që sot u rrezua, do të jetë gjurma e projektit të Unazës së Madhe.

The house of Nexhmije Hoxha, the wife of Enver Hoxha, who passed away on February 26, has collapsed. IKMT’s diggers threw the apartment to the ground.

The action for the demolition of the building that had become an obstacle for the New Ring project, started this morning and has been finalized, while some of the remaining furniture have been removed.

In the photos taken by the LSA, workers are seen entering and leaving the house, taking things out.

Where the building that collapsed today will be, will be the trail of the Great Ring Road project.