Analisti i njohur Arjan Curri bëri një deklaratë të fortë mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Open’. Curri paralajmëroi se pas shpalljes ‘non-grata’ të Berishës, brenda muajit qershor SHBA do të shpallë “non-grata” disa zyrtarë, ish-ministra të PS dhe ndonjë pronar medieje.

Ata e dinë këtë se iu është refuzuar viza për në Amerikë”, tha Curri.

Arjan Curri: Unë po e bëj këtu parashikimin, se zakonisht i bëj te emisioni im, por po e bëj këtu. Në fillim e kisha si bindje, tani e kam me informacion. Brenda muajit qershor DASH do të shpallë “non-grata” në vendin tonë disa zyrtarë, ish-ministra të PS dhe ndonjë pronar mediaje.

Personat në fjalë e dinë të gjithë që do të shpallen “non-grata” sepse kanë kërkuar vizë dhe nuk u është dhënë. Para pak ditësh u shpallën në Bullgari 4 zyrtarë “non-grata”, vjen si analogji kjo. Dhe bie teza që po shpall “non-grata” vetëm zyrtarë të opozitës për të “zbythur” opozitën.

Well-known analyst Arjan Curri made a strong statement last night on the show ‘Open’. Curri warned that after Berisha’s announcement ‘non-grata’, within June the US will declare “non-grata” some officials, former SP ministers and some media owners.

“They know that their visa to America has been denied,” said Curri.

Arjan Curri: I am making the prediction here, because I usually make them on my show, but I am doing it here. At first I had it as a conviction, now I have it with information. Within the month of June, DASH will declare “non-women” in our country some officials, former ministers of the Socialist Party and some media owners.

The persons in question know that they will be declared “non-women” because they have applied for a visa and have not been granted one. A few days ago, 4 “non-grata” officials were announced in Bulgaria, this comes as an analogy. And the thesis is that only opposition officials are declaring “non-women” to “dismantle” the opposition.