Nora Istrefi dhe Robert Berisha kanë qenë shumë të komentuar në media për ndarjen e tyre të bujshme. Çifti i dhanë fund martesës së tyre disa vjeçare në gusht të vitit të kaluar, ndarje që u shoqërua me shumë lajme dhe deklarata.

Mirëpo së fundmi Nora dhe Roberti janë bashkuar për të festuar bashkë ditëlindjen e vajzës së tyre, Renee.

Vogëlushja e Norës dhe Robertit, mbushi 5 vjeç dhe mami e babi i kishin organizuar një festë si në përralla në oborrin e shtëpisë.

Roberti ka postuar sot një foto nga festa duke treguar se ai nuk mungoi në ditën më të rëndësishme të Renees.

Këngëtari i kushtoi edhe një dedikim shumë të veçantë të bijës: “Të të kem ty fëmijë më bëri të kuptoj sa e bukur është jeta. Buzëqeshja jote ma zbukuron ditën. Trëndafilat janë të bukur, ëmbëlsirat janë të mira, por të të kesh ty bijë nuk krahasohet me këto dhe me talentet e tua e personaliteti tënd të mrekullueshëm. Ti je e ëmbël, fenomenale dhe e mrekullueshme, e mbështjellë në një paketë që unë e quaj: Bijë. Ti ke qenë dhe mbetesh dashuria e mamit dhe babit. Gëzuar ditëlindjen Renee”, shkruan Roberti.

Gjithashtu edhe urimi i Norës ishte shumë emocionues. “Urime dietlindja dashuria e jetes mamit. S’po m’besohet qe i ke mbushe 5 vjet sot. Faleminderit Zot per dhuraten ma t’bukur qe ekziston. Nuk kisha dite me kerku ma shume”, shkruan Nora.

Nora Istrefi and Robert Berisha have been widely commented on in the media for their sensational split. The couple ended their several-year marriage in August last year, a split that was accompanied by a lot of news and statements.

But recently Nora and Robert have teamed up to celebrate their daughter Renee’s birthday together.

Nora and Robert’s little girl turned 5 years old and her mom and dad had organized a party for her in fairy tales in the backyard.

Robert posted a photo from the party today showing that he was not absent on Renee’s most important day.

The singer also dedicated a very special dedication to his daughter: “Having you as a child made me realize how beautiful life is. Your smile adorns my day. Roses are beautiful, sweets are good, but having you daughter does not compare with these and with your wonderful talents and personality. You are sweet, phenomenal and wonderful, wrapped in a package that I call: Daughter. You have been and remain the love of mom and dad. Happy birthday Renee, “writes Robert.

Nora’s congratulations were also very exciting. “Happy birthday, mother, love of life, mom. I can’t believe you’ve been 5 years old today. Thank God for the most beautiful gift that exists. I didn’t know how to ask for more,” Nora wrote.