MAQEDONIA E VERIUT
Kryeministri teknik i Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski ka prezantuar paketën e tretë ekonomike e cila do të vlejë për rimëkëmbjen pas krizës së koronavirusit.

Ajo kap shifrën e 335 milionë eurove dhe shkon për 730 mijë qytetarë. Jo vetëm punëtorët, por kjo pako ekonomike mendon dhe për studentët po dhe për ata që nuk kanë mundësi të bëjnë pushime verore duke i stimuluar me pagesa.

Northern Macedonia presents the third economic package, 335 million euros for 730 thousand citizens

NORTHERN MACEDONIA
The technical prime minister of Northern Macedonia, Oliver Spasovski, has unveiled the third economic package that will be valid for recovery after the coronavirus crisis.

It reaches the figure of 335 million euros and goes for 730 thousand citizens. Not only the workers, but this economic package thinks for the students as well and for those who do not have the opportunity to take summer vacations by stimulating them with payments.