Një aksident i rëndë automobilistik ka ndodhur në aksin rrugor Tiranë-Durrës përafërsisht 2 km larg Vorës.

Një automjet ka dalë nga rruga duke u përplasur me trafikndarësen.

Ende nuk dihet motivi i aksidentit ndërsa mësohet se drejtuesi i mjetit është në gjendje të rëndë shëndetësore.

Një qytetar jep informacione rreth automjetit të aksidentuar dhe gjendjes e drejtuesit të mjeitit:

Te lutem njofto familjaret. Targa e mjetit Aa 815 ZP. Personi ishte ne gjendje shume te rende. Eshte goditur me trafikndaresen ne aksin tr-dr thuajse 2 km larg nga Vora.

 

A serious car accident occurred on the Tirana-Durres road axis approximately 2 km from Vora.

A vehicle went off the road colliding with a traffic light.

The motive of the accident is still unknown as it is learned that the driver of the vehicle is in serious health condition.

A citizen gives information about the accident vehicle and the condition of the driver:

Please let family know. Tool plate Aa 815 ZP. The person was in a very serious condition. It was hit by a traffic light on the tr-axis almost 2 km away from Vora.