Ngjarje e pazakontë në qendër të Elbasanit. Një burrë ka hipur tek Rrapi i Bezistanit dhe thotë: Do hidhem…

Situata ka tërhequr vëmendjen e qindra qytetarëve. Ndërkohë ka mbërritur menjëherë policia dhe zjarrfikësit.

Një nga zjarrfikësit ka hipur në kosh dhe është ngjitur në pemë duke futur në kosh shtetasit që vazhdimisht thërriste: O Enver, o Hitler…

Më pas ai është shoqëruar në komisariat nga policia.

Ende nuk dihen shkaqet që e detyruan burrin të hipte në pemë.

Unusual event in the center of Elbasan. A man has climbed the Bezistan Plane and says: I will jump …

The situation has attracted the attention of hundreds of citizens. Meanwhile, the police and firefighters arrived immediately.

One of the firefighters climbed into the basket and climbed the tree, putting in the basket the citizens who were constantly shouting: O Enver, o Hitler …

He was then escorted to the police station by the police.

The reasons that forced the man to climb the tree are still unknown.