Në fletë janë shkruar dy iniciale ‘E O’ dhe duke qenë se ishte shkruar brenda kuadratit të PS-së, vëzhguesit e PS-së e kanë quajtur të tyren, por në këtë moment ka reaguar menjëherë një vëzhgues i PD-së i cili u ka thënë që të mos e prekin me dorë.

Konflikti ka ndodhur në KZAZ-në 86 në Vlorë, ndërsa bëhet me dije nga gazetarja e ‘FaxNews’ Afrovita Hysaj se shkak ka qënë kjo fletë votimi e pavlefshme e cila është futur për Partinë Socialiste.

This is the ballot paper which turned into an ‘apple of discord’ between the observers of PD and SP in Vlora.

Two initials ‘E O’ were written on the sheet and since it was written inside the SP box, the SP observers called it theirs, but at this moment a PD observer reacted immediately and has said not to touch it with his hand.

The conflict took place in CEAZ 86 in Vlora, while the journalist informs that the reason was this invalid ballot which was introduced for the Socialist Party.