Olsi Bylyku bë i njohur përmes emsionit të humorit Portokalli. Ai u kthye shumë shpejt në një nga figurat më të dashura të ekranit dhe pse pa eksperiencë televizive më parë.

Vetëm pak vite pasi u bë i njohur ai u largua nga Portokallia për të nisur një rrugëtim të ri me kolegët e tij Bes Kalaku dhe Erion Isaj të quajtur “BE Caffe”, i cili nuk zgjati shumë, më pas Olsi nisi rrugëtimin në “Klanifornia”, spektakli në të cilin vazhdon ende të punojë.

Ai është shprehur se me aktorët e Portokallisë është ndarë paqësisht dhe se flet akoma përveëç se me Rezart Veleshnja. Në emisonin e tij “Roped with Olsi” ai është shprehur se me Rezartin nuk ka asnjë komunikim, dhe pse nuk e mban mend arsyen se pse nuk flasin. Ai i uron atij më të mirat duke thënë se është artsist shumë i mirë.

“Kemi pasur një zënkë me Rezart Velshnjan kur kam qenë në Portokalli, ka nisur në Amerikë kur kemi qenë me turneun e Portokallisë dhe sot e kësaj dite nuk flas, por gëzoj shumë respekt për punën që ai bën dhe për atë vetë si person. I uroj shumë suksese dhe i them bravo të qoftë, sepse është artist i vërtetë për punën që ai bën”, u shprehu Bylyku.

Olsi Bylyku ​​became famous through the humor show Portokalli. He very quickly turned into one of the most beloved figures of the screen and why without television experience before.

Just a few years after he became famous he left Portokallia to embark on a new journey with his colleagues Bes Kalaku and Erion Isaj called “BE Caffe”, which did not last long, then Olsi embarked on his journey to Clanifornia “, The show in which he still continues to work.

He said that he shared peacefully with the actors of Portokalli and that he still talks except with Rezart Veleshnja. In his show “Roped with Olsi” he said that he has no communication with Rezart, and why he does not remember the reason why they do not talk. He wishes him all the best, saying that he is a very good artist.

“We had a quarrel with Rezart Velshnjan when I was in Portokalli, it started in America when we were on the Orange tour and to this day I do not speak, but I enjoy a lot of respect for the work he does and for himself as a person. I wish him a lot of success and I applaud him, because he is a real artist for the work he does “, said Bylyku.