Në prag të ndërrimit të viteve, dy persona të moshave 51 dhe 57 vjeç nga Vlora janë paraqitur mbrëmjen e sotme në spitalin e Vlorës për ndihmë mjekësore të cilët dyshohet se janë intoksikuar nga gazi karbonik si pasojë e përdorimit të qymyrit për ngrohje.

Policia bën me dije se grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme në lidhje me sqarimin e rrethanave të rastit.

“Në spitalin rajon Vlorë, rreth orës 20:25, janë paraqitur për ndihmë mjekësore shtetasit P. Sh., 57 vjeç dhe V. Sh., 51 vjeç, banues në Vlorë, të cilët dyshohen se janë intoksikuar nga gazi karbonik si pasojë e përdorimit të qymyrit për ngrohje.

Grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme në lidhje me sqarimin e rrethanave të rastit”, njofton policia.

On the eve of the change of years, two people aged 51 and 57 from Vlora came tonight to the hospital of Vlora for medical assistance who are suspected of being intoxicated by carbon dioxide as a result of using coal for heating.

Police suggest that the investigative team is taking further action to clarify the circumstances of the case.

“In the hospital of the Vlora region, around 20:25, the citizens P. Sh., 57 years old and V. Sh., 51 years old, residents of Vlora, who are suspected of being intoxicated by carbon dioxide as a result of use of coal for heating.

The investigative group is carrying out further actions regarding the clarification of the circumstances of the case “, the police announces.