Pas çdo vdekjeje nga COVID19 qëndron një histori dhe e tillë është edhe kjo që ka rrëfyer ish-moderatorja Albana Osmani.

Burrë e grua, janë ndarë nga jeta brenda të njëjtës ditë pasi kanë humbur betejën me COVID19, njëri tek spitali Infektiv dhe tjetri tek Shefqet Ndroqi. Çifti, emrat e të cilëve nuk janë bërë të ditur nga moderatorja, në të shkuarën janë bërë pjesë e nismës “Ti je një luledielli”, e themeluar nga Osmani, aty ku duket se bukuroshja e ekranit është njohur me dashurinë e tyre.

“Ata ndërruan jetë të dy në të njëjtën ditë. Njëri në QSUT, tjetri tek Shefqet Ndroqi. Ata ishin thjesht, dy ëngjëj. U prehshi në paqe. Kaq shumë u deshën në tokë sa dhe në qiell shkuan në të njëjtën ditë”,-shkruan Osmani bashkëngjitur fotos ku çifti, burrë e grua pozojnë duke qeshur.

POSTIMI I PLOTE NE INSTAGRAM:

After every death from COVID19 there is a story and such is what the former moderator Albana Osmani told.

A man and a woman passed away within the same day after losing the battle with COVID19, one at the Infectious Diseases Hospital and the other at Shefqet Ndroqi. The couple, whose names have not been announced by the moderator, in the past have become part of the initiative “You are a sunflower”, founded by Osmani, where it seems that the screen beauty is known for their love.

“They both died on the same day. One at QSUT, the other at Shefqet Ndroqi. They were simply, two angels. You rested in peace. They loved each other so much on earth that they went to heaven on the same day “, – Osmani writes, attaching a photo where the couple, a man and a woman, pose laughing.

FULL INSTAGRAM POST: