Është dorëzuar vetë në Policinë e Tiranë, Geraldo Kusi, njeri nga dy vëllezërit që vranë teknikun e kondicinerit Indrit Çela tek punonte në shtëpinë e tyre.

Policia i kishte shpallur në kërkim të dy vëllezërit, Griseldo dhe Albano Kusin, pas vrasjes. Dyshohet se ata ishin larguar pas krimit drejt Greqisë.
Indrit Çelaj u qëllua me plumb në kokë teksa ishte duke kryer punime në tualetin e katit të parë për montimin e kondicionerit, në vilën e Kusëve në rrugën Muhamet Gjollesha.

One of the Kusi brothers, who killed the air conditioner technician, self-surrenders to the police

Geraldo Kusi, one of the two brothers who killed the air conditioner technician Indrit Çela while working in their home, was handed over to the Tirana Police.


Viktima Indrit Çelaj

Police had searched for the two brothers, Griseldo and Albano Kusi, after the killing. They are suspected to have fled Greece after the crime.

Indrit Çelaj was shot in the head while he was working on the ground floor toilet for mounting the air conditioner at the Kusi villa on Muhamet Gjollesha Street.