Trupi i një gruaje të pajetë është gjetur ditën e sotme në shtratin e lumit Shkumbin në afërsi të fshatit Jagodinë.

Trupi i viktimës është i dekompozuar në një pjesë të madhe të tij, duke e bërë të pamundur identifikimin e kufomës.

Pasi është evidentuar nga banorët e zonës, ka qenë policia ajo e cila ka bërë nxjerrjen e trupit nga shtrati i lumit, për të vijuar më pas ekspertizën dhe identifikimin e saj.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e rrethanave që mund te kënë çuar në mbytjen e gruas.

The body of a dead woman was found today in the bed of the Shkumbin River near the village of Jagodina.

The body of the victim is decomposed in a large part of it, making it impossible to identify the corpse.

After being identified by the residents of the area, it was the police who removed the body from the river bed, to then continue its expertise and identification.

The investigative team is at the scene and is working to clarify the circumstances that may have led to the drowning of the woman.