Një ngjarje e rëndë ka ndodhur vetëm pak momente më parë në zonën e ish-ekspozitës, ku një person është vrarë dhe një tjetër ka mbetur i plagosur. Dyshohet se i plagosuri është Adriatik Cama, ish-prokuror i Tiranës, dhe njëherësh avokat i Nevaldo Hajdarit.

Dyshimet janë se ngjarja ka ndodhur për shkak të konflikteve familjare, ku babai ka vrarë dhëndrin e tij në proces divorci, dhe ka plagosur Camën.

Për ngjarjen derimë tani policia ka shoqëruar një person të mitur, ndërsa mbetet i paqartë roli që ai ka pasur në këtë ngjarje të rëndë.

Sa i takon Camës ai është ish-prokuror i shkarkuar nga Vetingu, ndërsa një nga çështjet më të bujshme që ai ka hetuar është ajo për 21 Janarin.

A serious incident occurred just moments ago in the area of the former exhibition, where one person was killed and another was injured. It is suspected that the injured is Adriatik Cama, former prosecutor of Tirana, and at the same time lawyer of Nevaldo Hajdari.

The suspicions are that the event occurred due to family conflicts, where the father killed his son-in-law in the divorce process, and injured Cam.

Until now, the police have accompanied a minor for the event, while the role he played in this serious event remains unclear.

As for Cama, he is a former prosecutor fired by Vetting, while one of the most sensational cases he has investigated is the one for January 21st.