Një ngjarje e rëndë është shënuar së fundmi në një fshat të Dibrës.

Katër persona të armatosur dhe të maskuar, kanë masakruar me grushta dhe mjete të forta një të ri me inicialet F. A në lokalin e fshatit Gjoricë.

Dëshmitarët kanë treguar se njëri prej agresorëve ka ndenjur roje në hyrje të lokalit dhe 3 persona të tjerë kanë goditur dhe kanë bërë për spital të riun, i cili ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore.

Ngjarja ka ndodhur tre ditë më parë, por vetëm sot është bërë publike ngjarja. Ende nuk dihet arsyeja se pse policia ka heshtur prej 3 ditësh lidhur me këtë ngjarje.
A serious event was recently recorded in a village of Dibra.

Four armed and masked persons massacred with fists and strong tools a young man with the initials F. A in the bar of the village Gjorica.

Witnesses said that one of the aggressors was sitting guard at the entrance of the restaurant and 3 other people hit and made the young man, who is in serious condition, hospitalized.

The incident happened three days ago, but only today the event has been made public. It is not yet known why the police have been silent for 3 days about this event.