Sokol Shytre 22 vjeç nga Fieri me origjinë, por banues më Tiranë u gjet i mbytur dje në breg të detit në zonën e Zvërnecit në Vlorë. Kufoma u identifikua mbrëmjen e sotme nga dy tatuazhet që kishte, ndërsa nga ekspertiza rezultoi se kishte hematoma në kokë.

Mbeten mister shkaqet e mbytjes së të riut, ndërsa policia në bashkëpunim me prokurorinë vijojnë hetimet. Grupi hetimor ka marrë dëshminë e familjarëve 22-vjeçarit mbi lëvizjet e tij kohët e fundit për të mësuar më shumë.

Ndërkohë që nga një vëzhgim i thjeshtë, i riu ishte mjaft aktiv në rrjetet sociale dhe adhurues i “Tony Montanës”, ndërsa nuk mungojnë edhe disa shprehje. “Si ne te mire ashtu edhe ne te keq jeten time e shijoj me aq sa mundem ….te tjeret?

Nuk me interesojn aspak …Askush nuk me ka dhuruar asgje .!!” shkruante në një nga postimet e tij në 2018 në Facebook 22-vjeçari.

Sokol Shytre, 22 years old from Fieri, originally, but resident in Tirana, was found drowned yesterday on the sea shore in the area of ​​Zvërnec in Vlora. The body was identified tonight by the two tattoos he had, while the expertise showed that he had hematomas on his head.

The causes of the drowning of the young man remain a mystery, while the police in cooperation with the prosecution continue the investigations. The investigative team has received testimony from the 22-year-old’s family about his recent moves to learn more.

While from a simple observation, the young man was quite active on social networks and a fan of “Tony Montana”, while there are also some expressions. “Both for better and for worse, I enjoy my life as much as I can te. Others?

I do not care at all… Nobody has given me anything. !! ” wrote in one of his posts in 2018 on Facebook 22-year-old.