Një punonjës i OSHEE ka ndërruar jetë aksidentalisht këtë të diel, teksa ka rënë në rrymë elektrike me tensionin e lartë.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në fshatin Nepravishtë të Gjirokastrës. Policia thotë se viktima është shtetasi K.P., 55 vjeç, banues i këtij fshati dhe njëkohësisht punonjës i OSHEE.

“Rreth orës 17:15, jemi njoftuar se në fshatin Nepravishtë, shtetasi K. P., rreth 55 vjeç, banues në Nepravishtë (Punonjës i OSHEE)është gjetur i pajetë. Ky shtetas ka qënë duke punuar në një shtyllë tensioni në fshatin Nepravishtë dhe ka rënë në kontakt me rrymën elektrike ku si pasojë ka humbur jetën. Grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme hetimore për sqarimin e rrethanave të ngjarjes”, deklaron Policia e Shtetit.

An OSHEE employee died accidentally this Sunday, as he fell into electricity with high voltage.

The serious incident happened in the village of Nepravishtë in Gjirokastra. Police say that the victim is a citizen K.P., 55 years old, resident of this village and at the same time an employee of OSHEE.

“At around 17:15, we were informed that in the village of Nepravishtë, citizen K. P., about 55 years old, resident of Nepravishtë (OSHEE employee) was found dead. This citizen was working on a voltage pole in the village of Nepravishtë and came in contact with electricity where as a result he lost his life. The investigative group is carrying out further investigative actions to clarify the circumstances of the event “, declares the State Police.