Disa ditë pas sherrit të bujshëm, biznesmeni Gjergj Luca dhe kandidati për deputet i PD, Luçiano Boçi duket se kanë bërë paqe. Në një prononcim në Korçë Luca është shprehur se i vjen keq për atë që ka ndodhur duke shtuar se harresa është gjëra më e mirë.

“Ne jemi mbledhur këtu për punë dhe jo për gjëra të tjera që kanë ndodhur jashtë dëshirës sime dhe jashtë asaj që unë jam. Ndaj nuk mendoj se sot në këtë ditë pune të bëhet objekt bisede një gjë që s’duhet të ndodhte.

Harresa është gjëja më e mrekullueshme që ka bërë zoti por edhe pendese disa njerëz duhet te kenë qe minimal ishit duhet te fisnikërohen para opinionit publik. Megjithatë kjo hyn tek ata njerëz që hyjnë tek njerëzit që i falin dhe e dine çfarë bëjnë. Mua më vjen keq edhe njëherë që ka ndodhur ajo punë dhe që nuk është Luca dhe as ai tjetri nuk është pjesë e atij aksidenti”, tha ai.

Menjëherë ka ardhur reagimi i kandidatit demokrat Boçi i cili është shprehur se e mirëpret deklaratën e Lucës pasi për të çdo mesazh paqeje është i mirëpritur. Abcnews.al mëson se pasi kanë bërë paqe, Boçi i ka dorëzuar telefonin biznesmenit Luca.

Boçi dhe Luca u përplasën fizikisht pak ditë më parë në një lokal. Ish-deputeti demokrat Luçiano Boçi deklaroi se ishte dhunuar nga biznesmeni Gjergj Luca. Ndërkohë ky i fundit hodhi poshtë pretendimin e tij duke thënë se kandidati demokrat e kishte qëlluar.
A few days after the sensational quarrel, the businessman Gjergj Luca and the candidate for deputy of PD, Luciano Boçi seem to have made peace. In a statement in Korça, Luca said that he was sorry for what happened, adding that forgetting is the best thing.

“We are gathered here for work and not for other things that have happened out of my will and out of who I am. So I do not think that today, on this working day, something should happen that should not have happened.

Oblivion is the most wonderful thing that God has done but also regret some people should have that at least you should be ennobled in front of public opinion. Yet it enters those people who enter the people who forgive them and know what they are doing. “I am sorry once again that that thing happened and that it is not Luca and the other one is not part of that accident either”, he said.

Immediately came the reaction of the Democratic candidate Boçi who said that he welcomes Luca’s statement because for him every message of peace is welcome. Abcnews.al learns that after they made peace, Boçi handed over the phone to businessman Luca.

Boçi and Luca physically clashed a few days ago in a bar. Former Democratic MP Luciano Boci stated that he was raped by businessman Gjergj Luca. The latter, meanwhile, denied his claim, saying the Democratic candidate had shot him.