Deklarata e Teas në puntatën e sotme të “Për’Puthen” i ka habitur të gjithë konkurentët. Kjo e fundit tha se i pëlqen edhe Elvisi edhe Andi.

Më konkretisht, është shprehur se:

Më pëlqejnë shumë të dy, në mënyra të ndryshme, por të dy.
Puntata e sotme i dedikohet takimit të saj me Elvisin, por nuk mungojnë edhe komentet për Andin, i cili ka shprehur qartazi pëlqimin e tij për Tean. Por, cilin nga dy djemtë do zgjedhë Tea? Ajo tha se do të japë një përgjigje, pasi të shihet dhe të komentohet fillimisht takimi i saj me Elvisin.

Tea’s statement in today’s episode of “Për’Puthen” has surprised all competitors. The latter said he likes both Elvis and Andy.

More specifically, it is stated that:

I really like both, in different ways, but both.
Today’s episode is dedicated to her meeting with Elvis, but there are also comments about Andy, who has clearly expressed his approval for Tea. But which of the two boys will Tea choose? She said she will give an answer after her meeting with Elvis is initially seen and commented on.