Pjesë të ndryshme të Greqisë janë karakterizuar nga një moti i keq gjatë dy ditëve të fundit duke shkaktuar reshje të mëdha dhe përmbytje.

Mediat greke raportojnë se moti i keq përfshiu zonën e Atikës duke sjellë reshje të dendura, por edhe rrufe.

Meteo.gr ka publikuar pamje nga problemet e djeshme me reshjet në Greqi, të cilat tregojnë gjithashtu edhe pushtetin e natyrës.

Various parts of Greece have been characterized by bad weather over the past two days causing heavy rainfall and flooding.

Greek media report that bad weather covered the Attica area, causing heavy rainfall, but also lightning.

Meteo.gr has published images from yesterday’s problems with rainfall in Greece, which also show the power of nature.