Një ngjarje e rèndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Rrogozhinë ku një i ri është gjetur i pajetë në makinën e tij.

Burime bëjnë me dije se personi që është gjetur i vrarë është 33-vjeçari Bledar (Klevis) Kapllani. Të njëjtat burime thonë për Faxweb.al se Kapllani ka pasur precedentë të mëparshëm në Itali në fushën e trafikimit të lëndëve narkotike.

Pòlicia njofton se është ngritur një grup i posaçëm hetimor i përbërë me Specialistët të Drejtorisë Vendore të Pòlicisë Tiranë dhe Specialistë të Komisariatit të Pòlicisë Kavajë dhe nën drejtim e Pròkurorisë vijon puna për fiksimin e çdo prove materiale që do çonte në zbardhjen e ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorëve.

Njoftimi i plotë i Pòlicisë:

Më datë 15.09.2020, rreth orës 06:00, në fshatin Sinaballaj të Rrogozhinës, është gjetur pa shenje jete në mjetin e tij, dyshohet si pasojë e përdorimit të ármës së zjárrit, shtetasi K.K., 33 vjeç.

Është ngritur menjëherë një grup i posaçëm hetimor i përbërë me Specialistët të Drejtorisë Vendore të Pòlicisë Tiranë dhe Specialistë të Komisariatit të Pòlicisë Kavajë dhe nën drejtim e Pròkurorisë vijon puna për fiksimin e çdo prove materiale që do çonte në zbardhjen e ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorëve.

A serious incident occurred this morning in Rrogozhina where a young man was found dead in his car.

Sources suggest that the person found murdered is 33-year-old Bledar (Klevis) Kapllani. The same sources say for Faxweb.al that Kapllani has had previous precedents in Italy in the field of drug trafficking.

The Police announces that a special investigative group has been set up consisting of Specialists of the Local Police Directorate of Tirana and Specialists of the Kavaja Police Commissariat and under the direction of the Prosecution work continues to fix any material evidence that would lead to the clarification of the event, identification and capturing the perpetrators.

Full Police Notification:

On 15.09.2020, around 06:00, in the village of Sinaballaj of Rrogozhina, he was found without signs of life in his vehicle, suspected as a result of using a firearm, citizen K.K., 33 years old.

A special investigative group was immediately set up consisting of Specialists of the Local Police Directorate of Tirana and Specialists of the Kavaja Police Commissariat and under the direction of the Prosecution work continues to fix any material evidence that would lead to the clarification of the event, identification and capture of authors.