Qershori ka nisur si një muaj i errët i vrasjeve nga atentatet mafioze deri tek vrasjet pë motive të dobëta. Vrasja e rëndë që ndodhi në qytetin e Shkodrës ku vëllai vrau motrën e tij me armë zjarri.

Diana Vuka u gjet e vdekur në banesë ajo u gjet e vdekur në dhomën e gjumit ku flinte. Policia e Shkodrës kishte gjetur në banesë 6 shishe birre të boshatisura ku dyshohet se i vëllai i viktimës Fabian Vuka I ka konsumuar.

55-vjeçari ishte i pamartuar dhe i papunë. Motra e tij e cila ishte edhe shtetase gjermane e ndihmonte villain e saj duke I dërguar nga 300 euro çdo muaj për ta ndihmuar. Diana Vukaj kishte një javë që kishte ardhur me pushime në Shkodër. Viktima po merrej me arredimin e shtëpisë së saj në Velipojë. 55 vjeçari ka kërkuar nga motra që ti jepte atij lekët se nuk ishte dakor me mobiljet që do blin

Ai dyshohej se kishte problem me bixhozin dhe motrën e tij dyshohet se e ka vrarë ditëe premte dhe e ka mbajtur të vdekur në shtëpi. Pas vrasjes mbrëmjen e së dielës Fabian Vuka nën efektin e alkolit ka dale në lagje duke thënë se: “Kam vrarë motrën, e kam në shtëpi të vdekur”. Një shoqe e Diana Vikës ka telefonuar policinë pasi ishte e shqetësuar për të. Pas denoncimit policia ka vajtur në banesë dhe ka gjetur në dhomën e gjumit të vdekur Diana Vukaj.

June has started as a dark month of murders from mafia assassinations to murders for weak motives. The aggravated murder that took place in the city of Shkodra where the brother killed his sister with a firearm.

Diana Vuka was found dead in the apartment she was found dead in the bedroom where she slept. Shkodra police had found in the apartment 6 empty beer bottles where it is suspected that the victim’s brother Fabian Vuka has consumed them.

The 55-year-old was unmarried and unemployed. His sister, who was also a German citizen, helped her villager by sending her 300 euros every month to help her. Diana Vukaj had a week to come to Shkodra on vacation. The victim was decorating her house in Velipoja. The 55-year-old asked his sister to give him the money because he did not agree with the furniture he was going to buy

He was suspected of having a gambling problem and his sister allegedly killed him on Friday and kept him dead at home. After the murder on Sunday evening, Fabian Vuka, under the influence of alcohol, came to the neighborhood saying: “I killed my sister, I have her dead at home”. A friend of Diana Vika called the police as she was worried about him. After the denunciation, the police went to the apartment and found Diana Vukaj dead in the bedroom.