Në foto: Kejdi Qorri

Publikohen fotot e pronarit të lokalit që u vra dhe djalit që u plagos mbrëmjen e djeshme në Lushnje. Rako Qorri, 62 vjeç dhe mbeti i plagosur djalin e tij, Kejdi Qorri, 31 vjeç ndërkohë që policia arrestoi autorin Sofokli Shani.

Në fotot e siguruara, shihet viktima Rako Qorri i cili ishte edhe pronari i lokalit, ndërsa në foton tjetër shihet djali i tij, i cili ka mbetur i palgosur dhe për momentin po merr tratjim mjekësor.

Viktima Rako Qorri ishte pronari i një lokali në një fshat në Lushnje, dhe u qëllua në derën e biznesit të tij së bashku me të birin, Kejdi Qorri, i cili mbeti i plagosur rëndë. Burime bëjnë me dije se në ndryshim nga sa flet policia për një arrestim, autori i vrasjes dhe plagosjes, Sofokli Shani u vetëdorëzua në komisariat.

Sherri ka nisur për motive banale, e në kushtet e vetëdorëzimit, puna që ka bërë policia në këtë rast është inekzistente, mjaft të përmendim faktin që ngjarja ka ndodhur pak minuta para mesnate, kur në fakt ligjërisht lokali duhet të ishte i mbyllur.

Në foto: Rako Qorri

The photos of the owner of the restaurant that was killed and the boy who was injured last night in Lushnje are published. Rako Qorri, 62, and his son, Kejdi Qorri, 31, were injured while police arrested the perpetrator, Sofokli Shani.

In the provided photos, you can see the victim Rako Qorri who was also the owner of the restaurant, while in the other photo you can see his son, who has remained unharmed and is currently receiving medical treatment.

The victim Rako Qorri was the owner of a restaurant in a village in Lushnje, and was shot at the door of his business together with his son, Kejdi Qorri, who was seriously injured. Sources suggest that contrary to what the police say about an arrest, the perpetrator of the murder and injury, Sofokli Shani, surrendered to the police station.

The quarrel started for banal motives, and in terms of self-surrender, the work done by the police in this case is non-existent, suffice it to mention the fact that the event occurred a few minutes before midnight, when in fact the bar should have been legally closed.