Eros Grezda dhe serbi Antonio Mirko Çolak kanë përfunduar me grushte atë që kanë nisur gjatë minutave të ndeshjes mes Osijekut dhe Rijekës. Ka qenë lojtari i Kombëtares shqiptare ai që ka goditur me grusht sulmuesin serb të skuadrës së Rijekës, dhe për këtë pritet që ai të ndëshkohet rëndë nga federata kroate.

Pamjet kanë dalë nga kamerat e sigurisë së parkingut të stadiumit “Rujevica”, ku Rijeka luan sfidat e saj. Takimi ka përfunduar me fitoren e skuadrës vendëse me shifrat 3-2, që ka përmbysur epërsinë e skuadrës së Grezdës, e cila mbeti me 10 lojtarë pas avantazhit 2-0. Serbi Çolak ishte autori i penalltisë që solli barazimin 2-2, ndërsa anësori shqiptar pretendon se gjatë sfidës ai e kishte ofenduar nga familja dhe etnia.

Siç shihet në pamje, mes të dyve ka pasur një komunikim në distancë, teksa Grezda i është afruar dhe e ka goditur. Më pas ndërhyrja e personave të tjerë ka bërë që situata të mos agravohet.

Eros Grezda and Serbian Antonio Mirko Çolak have finished with fists what they started during the minutes of the match between Osijek and Rijeka. It was the player of the Albanian National Team who punched the Serbian striker of the Rijeka team, and for this he is expected to be severely punished by the Croatian federation.

The images came from the security cameras of the parking lot of the “Rujevica” stadium, where Rijeka is playing her challenges. The match ended with the victory of the local team with figures 3-2, which overturned the lead of the team of Grezda, which remained with 10 players after the 2-0 advantage. Serbia’s Çolak was the author of the penalty that brought the 2-2 draw, while the Albanian winger claims that during the challenge he had offended him from his family and ethnicity.

As can be seen in the picture, there was a long distance communication between the two, while Grezda approached him and hit him. Subsequently, the intervention of other persons prevented the situation from escalating.