Në qytetin e Gramshit janë konfirmuar 4 raste të infektuar me koronavirus nga testimet që janë bërë.

4 rastet janë kontakte të 8 punonjësve të policisë dhe 4 mësuesve të konfirmuar me Covid në këtë qytet. Shifrat do të zyrtarizohen në përditësimin e nesërm nga Ministria e Shëndetësisë.

Fatkeqësisht sot 4 pacientë të infektuar me covid nuk e fituan betejën duke ndërruar jetë. Por lajmi i mirë ishte se në 24 orët e fundit janë shëruar 55 qytetarë .

Ndërkohë që sot janë shënuar 132 raste të reja.

In the city of Gramsh, 4 cases of coronavirus infection have been confirmed by the tests that have been done.

The 4 cases are contacts of 8 police officers and 4 teachers confirmed with Covid in this city. The figures will be made official in tomorrow’s update by the Ministry of Health.

Unfortunately today 4 patients infected with covid did not win the battle by passing away. But the good news was that in the last 24 hours 55 citizens have recovered.

While today 132 new cases have been recorded.