Ditën e djeshme u zhvilluan protesta masive për vrasjen e Klodian Rashës. Revolta e qytetarëve kundër ekzekutimit të riut 25-vjeçar, është shfaqur edhe në qytetin e Durrësit.

Nga tubimet e zhvilluara atje, u arrestuan shumë persona. Këta të fundit janë mbajtur për një kohë të gjatë brenda komisariatit. Pamjet e publikuara nga televizioni FaxNews, tregojnë se një nga të rinjtë e shoqëruar në komisariatin e Durrësit, ka dalë nga aty me barrelë dhe është transportuar me ambulancë.

Ndërkohë pas këtij momenti, nënës së të lënduarit i ka rënë të fikët, pasi ka vërejtur djalin e saj në atë gjendje. Deri më tani nuk dihet arsyeja se përse i riu doli në atë gjendje të keqe nga komisariati.

Mass protests took place yesterday for the murder of Klodian Rasha. The revolt of the citizens against the execution of the 25-year-old young man has also appeared in the city of Durrës.

From the rallies held there, many people were arrested. The latter have been held for a long time inside the police station. The images published by FaxNews television show that one of the young people accompanied to the Durrës police station, came out of there on a stretcher and was transported by ambulance.

Meanwhile, after this moment, the mother of the injured fainted, after noticing her son in that condition. It is still unknown why the young man came out of that bad condition from the police station.