Vijon të jetë e nxehtë situata në Elbasan pas vrasjes së mbështetësit të PS Pjerin Xhuvani para dy ditësh.

Burimet bëjnë me dije se policia ka marrë sot sinjalizim për të kontrolluar një mjet që ndodhej i parkuar pranë shtabit elektoral të PD.

Policia ka kontrolluar mjetin, por nuk ka gjetur asgjë të dyshimtë brenda tij. Në këto momente është shfaqur drejtuesi politik i PD Gazment Bardhi.

Z. Bardhi u kërkon llogari efektivëve dhe përplaset verbalisht me ta. Ai i akuzon policët se janë urdhëruar nga bandat për të ushtruar kontrolle, ndërkohë që nuk kanë as proces verbal.

“Për çfarë ke ardhur në shtabin tim, makina është e pastër. Dua proces verbal, ti ke ardhur në shtabin tim, jo unë, pse ke ardhur këtu. Ju urdhërojnë bandat, shkoni atje jo në shtabin tim,”– dëgjohet Bardhi.

The situation in Elbasan continues to be hot after the murder of SP supporter Pjerin Xhuvani two days ago.

Sources suggest that the police received today a signal to check a vehicle that was parked near the PD election headquarters.

Police searched the vehicle but found nothing suspicious inside. At these moments, the political leader of the Democratic Party, Gazment Bardhi, has appeared.

Mr. Bardhi is accountable to the effectives and verbally clashes with them. He accuses the police of being ordered by the gangs to carry out checks, while they do not even have a record.

“For what you came to my headquarters, the car is clean. I want minutes, you came to my headquarters, not me, why did you come here. The gangs order you, go there, not to my headquarters, ”Bardhi is heard.