Policia e Tiranës ka dalë në një informacion paraprak në lidhje me ngjarjen e ndodhur në orët e pasdites në lagjen Shkozë, ku një person ka tentuar të vetëhidhet nga banesat sociale.

Sipas policisë, personi është J.B, rreth 60 vjeç, ndërkohë që nuk janë zbardhur ende rrethanat që e kanë shtyrë drejt këtij akti.

Tiranë/Informacion paraprak

Më datë 03.09.2020, rreth orës 18:25, tek uzina autotraktoreve, shtetasi J.B., rreth 60 vjeç, dyshohet se ka tentuar të vetëhidhet nga lartësia, i cili u neutralizua nga shërbimet e Policisë dhe me pas u dërgua në spital për kontroll mjekësor.

Grupi hetimor dhe sherbimet e Policisë ndodhen në vendngjarje dhe vijon puna për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

Tirana Police has issued a preliminary information regarding the event that took place in the afternoon in the Shkoza neighborhood, where a person tried to throw himself from social housing.

According to the police, the person is J.B, about 60 years old, while the circumstances that pushed him towards this act have not been clarified yet.

Tirana / Preliminary information

On 03.09.2020, around 18:25, at the tractor factory, the citizen JB, about 60 years old, is suspected of attempting to jump from a height, which was neutralized by the Police services and then taken to the hospital for medical examination. .

The investigation team and the police services are at the scene and work continues to clarify the circumstances of the event.